Lauantaiaamuna aikaisin pakkasin auton ja lähdin mökiltä ajamaan kohti Tamperetta, Miksu nukkui sikeästi autossa ainoana koirana. Ehdittiin juuri ja juuri ajoissa perille.
Koulutus oli oikein hyvää, ohjaajia oikein ruoskittiin tekemään töitä. Sopii mulle hyvin, muuten menen taatusti sieltä missä rima on matalimmalla. Miksu jaksoi väsymättä tehdä töitä molempina päivinä. Toisena päivänä oli myös kiinnostava, kun kellotettiin Miksulta ja Rontilta 5 esteen sarja ohjattuna kolmella eri tapaa. Se tapa, joka ei sisältänyt ainoatakaan valssia oli nopein. Kiinnostavaa oli myös että tuolla mutkikkaalla pätkällä Miksu oli hieman Ronttia nopeampi, vaikka myös Rontti kääntyy minusta tosi hyvin. Suorallahan se rökittää pienen Miksun mennen tullen. Ennen kaikkea mun pitää kai edelleen harjoitella niitä tiukkoja käännöksiä. Ja itse taidan olla maailman huonoin sellaisessa kuin ennakoiva ohjaus.

Kaikenkaikkiaan tosi kiva leiri, tosi kiva porukka, tosi kiva katsella muiden westien menoa, tosi kivoja pentuja ja listaa voisi jatkaa.
Kiitokset Tampereen seudun aktiiviselle westieporukalle!