Lauantaina oltiin Miksun ja Yran kanssa katsomassa.
Kisoihin oli ilmoitettu peräti neljä westiä. Nousunollia ei tullut, mutta silti hyviä suorituksia. Yksi nollarata kakkosissa (onnea Mika & Tara! ) ja toinen sija vitosella ykkösissä (hyvä Tiina & Mimmi :) ).
Miksu ja Yra pääsivät kävelylle riehumaan Rontin ja Mimmin kanssa, kivaa oli.

Sunnuntaina Miksu kisasi, mutta ei ollut meidän päivä. Vaikka Miksu oli treeneissä mennyt hitaasti, niin nyt siitä sitten löytyikin taas ihan mukavasti vauhtia. Ekalla radalla oli ns. helppo keppikulma. Eli tultiin vauhdilla ja suoraan. Ei sovi meille. Miksu ei jarruttanut ajoissa ja ajautui väärin sisään. Ärsyyntyi vissiin sen verran siitä että piti korjata, että yritti jättää keppien vikan välin menemättä. Kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla aloitin kepit alusta. Aikaa keppien korjaamisiin meni n. 30s. Tulos oli 21s yliaikaa ja 10vp (minne se yksi vitonen hävisi?).

Tokalla radalla otettiin hylky. Ensin muurin palikat tuli alas, jonka jälkeen en kyllä enää ohjannut kovin hyvin. Sitten Miksu sujahti selän takaa väärään putken päähän (ei todellakaan tyypillistä Miksulle!). Sarjahyppyjä ei olla treenattu, ja toka kolmesta hypystä tuli niin yllättäen ettei Miksulle jäänyt muuta vaihtoehtoa kun mennä ali. Uudestaan ja oikein. Loppurata ok, vika rima alas.

Vika rata oli kiva, mutta siitäkin hylly. Vaikka olin yrittänyt rauhoittaa Miksua ja otin TOKOa ja syötin paljon namia ennen radalle menoa, lähti sen sellaisella räyhällä että tiesin, ettei alku onnistu. Alussa koiran olisi pitänyt olla hyvin hallinnassa, mutta Miksu kävi työntämässä nenänsä ansana olevaan putkeen. Matka jatkui, ja jossain vaiheessa tuo sujahti TAAS mun selän takaa, tällä kertaa kepeille. Sitten olinkin vähän myöhässä kun tuo liikkui hetken yllättävän lujaa, mutta sain lopun ohjattua ihan ok. Lopussa olevaan mutkaputkeen tuo irtosi aivan uskomattoman hyvin, siitä iso plussa, jos jotain positiivista pitää taas radalta löytää. Puomille palautin, hyppäsi korkealta. Vika rima tuli sitten jälleen alas.

Näköjään se yhden esteen treeni oli kuitenkin vaikuttanut Miksuun, kun se noin bongaili esteitä. Ihan kivaa oli silti.
Tiina oli tullut taas Rontin kanssa katsomaan, ja käytiin lenkillä ja Tiina räpsi noista kuvia.

Käytiin myös vähän tokoilemassa, että Yra ja Ronttikin saisivat tehdä jotain. Yra tokoili ihan kivasti, se ei vaan ole mun koira joten olen vähän pihalla miten ja milloin sitä pitäisi palkata. Luoksetulon pysähdykset olivat hitaita, kaukkareissa ennakoi asennonvaihtoja mutta jäävät liikkeet ja paikallamakuu olivat ihan ok, ei ennakoinut käskyjä. Seuraamisissa edisti, mutta aika hauska otus tuo on.
Miksukin sai vähän tokoilla, mutta kyllä treenitauko näkyi. Ihan kivasti se teki, mutta on se osannut paljon nätimmin. Esim. seuraamisessa edisti, kun se yleensä pysyy aika hyvin oikeassa kohdassa.