Vaikka Miksu ei päässytkään nyt näyttelykehään, lähdin kaverin seuraksi mukaan ja westiekehää katselemaan.
Jo lauantai iltapäivällä lähdettiin matkaan, yövyttiin kaverin mökillä matkan varrella ettei sunnuntaiaamuna olisi niin aikainen herätys. Oltiin kuitenkin niin aamu-unisia, että kaverin koira lähes myöhästyi kehässä. Junnu-urosten luokka alkoi juuri kun tultiin russelikehän luo, mutta ehdittiin siis kuitenkin.

Sitten pääsin taas tuijottelemaan westejä. Kivaa oli katsella taas nättejä koiria, ja näyttelyyn oli ilmoitettu vähän vieraampiakin nimiä, että ei vaan niitä samoja kauniita näyttelyvoittajia aina. Vaikka kauniita westejä jaksaa aina katsella.
Paikalla oli myös paljon tuttuja, ja osan kanssa ehdin jutellakin. Kiitos muutaman mukavan ihmisen olen löytänyt itseni haaveilemasta taas kerran westiepennusta, ihastelemasta pentukuvia, tutkimasta sukuja ja miettimässä millaisia pentueita on tulossa, vaikka vielä täytyy malttaa odottaa... On tämä vaikeaa. Pitäisi kai pysyä kaukana näyttelyistä, kasvattajista ja koiraihmisistä yleensä ;)


Miksun kanssa vietettiin eläinlääkärireissun jälkeiset päivät lähinnä sohvalla makoillen, mukavaa kun voi olla pikkuisen kanssa kotona. Ikävä kyllä rouva oli saanut irroitettua dreeniletkun korvan haavasta, pitää vaan toivoa että kaikki tulehdusneste oli ehtinyt valua pois :( Otin hetkeksi pois tötterön kun annoin ruokaa, ja sinä aikana oli tuon tehnyt. Muuten rouva ei edes pahemmin ole yrittänyt rapsuttaa haavoja, ja tötteröäkin pitää nätisti. Välillä Miksu vaan riehuu niin että se lähtee irti, kun otus piehtaroi ja ryömii matoilla ja sohvilla. Onneksi kun olen kotona niin saan aika äkkiä laitettua kapistuksen takaisin päähän.
Käytöksestä päätellen taitaa Miksun "valeraskaus" lähestyä, ja kun katsoin kalenterista täytyy sanoa että aika hyvin tuo osaa laskea viikot. Alkaa olla juuri 9 viikkoa juoksusta. Eli Mic on petaillut missä onkaan löytänyt vaatteita, peittoja tai tyynyjä. Ei siinä muuten mitään, mutta kun sillä on tapana joskus lirauttaa pari tippaa pissaa vissiin hajustaakseen pesänsä, joten pesän rakentaminen on sisätiloissa kielletty. Muutenkin Miksu on hieman levoton, kokoajan puuhailee jotain, haluaisi ulos, tuo leluja, valittaa sitä sun tätä (kun on muka niin tylsää) ja kerjää huomiota.
Tänään lähdetään onneksi pariksi päiväksi mökille, siellä pitäisi olla enemmän tekemistä. Jos ehdittäisiin vaikka vähän jäljestämään, niin pääsisi rauhallisella ja valvotulla tavalla purkamaan energiaa.