Aamulla lähdettiin Fannyn ja Allin + Yran kanssa, poikettiin hakemaan pari muutakin Inkoosta noihin kisoihin matkalla olevaa tuttua, ja sitten hyvissä ajoin kisapaikalle.
Ykkösten rata osoittautui vaikeaksi. Se ei näyttänyt kovin vaikealta, mutta tuloksia ei vaan meinannut tulla.

Fanny muisti hyvin radan, mutta jäi heti alkuun Yran jälkeen, eikä loppurataakaan enää saanut pelastettua. Virheitä tuli sieltä täältä, tuloksena hylky, mutta tärkeintä oli että Fanny oli tyytyväinen niin itseensä kuin Yraan kun tulivat radalta. Tultiin kyllä siihen tulokseen että Yran pitää oppia pari juttua: ottamaan kontaktit itse, kun Fanny ei aina ehdi paikalle, ja löytämään itse sisään kepeille kun Fanny ei ehdi näyttämään.
Fanny päätti että pitävät taukoa kisoista agirotuun asti, ja yrittävät harjoitella noita asioita. Lisäksi Fannylle tulee se heppa kesäkuussa, joten silloin Yra on lisäksi ainakin osittaisella treenitauolla. Luultavasti Yra treenaa siis kesäkuun lähinnä tallikäyttäytymistään ;)

Alli aloitti mukavan hallitusti, ja tekikin nättiä rataa kunnes seitsemännelle esteelle ohjasin sen huonosti. Alli kääntyi ilmassa vasemalle, kun matkan piti jatkua oikealle, enkä onnistunut korjaamaan vaan Alli hyppäsi sitten jojo-hyppynä takaisin, eli hylky. Sen jälkeen tein mitä ei koskaan saisi tehdä: lopetin ohjaamisen, huidoin vain. Mikä johti siihen että rimat lenteli sinne tänne, muuten mentiin kyllä oikeille esteille mutta aika karsean näköistä.

Lähdin viemään Fannyn ja koirat kotiin, ja suuntasin Miksun kanssa takaisin kisapaikalle.

Eka rata oli minusta helppo, ainakin mineissä yli puolet teki nollan. Ehkä jopa helpompi kuin aamun ykkösluokkien rata? Etenemisnopeuskin oli ystävällisesti 3,3m/s, johon Miksunkin kanssa mahtuu hyvin. Otettiin siis rauhallisesti, ja selvittiin virheettömästi maaliin alittaen nippanappa ihanneajan. Mutta nolla on aina nolla :)

Toinen rata oli hieman vaativampi, mutta siinäkin varsinkin minit takoivat nollia. Ihanneaika oli laskettu niin että etenemisnopeus oli reilu 3,5m/s. Micie teki taas hallittua, puhdasta rataa, mutta yliaikaa tuli 1,18s :(
Niin lähellä oli tuplanolla, mutta silti niin kaukana... Mutta kyllä olin tosi tyytyväinen kahteen virheettömään rataan!

Miksu on tällä hetkellä ilmoitettu 27.4 Turkuun kolmelle radalle, ja 1.5 Pieksämäelle kahdelle radalle.