Käytiin Miksun kanssa matkalla mökille yksissä kisoissa. Radat oli kivoja, ajat ok, mutta me sähellettiin. Ihan uudenlaisia virheitä tällä kertaa.

Ekalta radalta tuli vissiin jossain vaiheessa rima alas, sen jälkeen en jaksanut enää ohjata kunnolla. Huitasin vaan keinua päin olettaen Miksun menevän sinne, mutta se ryntäsi iloisesti räkyttäen sinne minne itse olin juoksemassa, eli keskelle rataa päin, mutta siellä ei ollut yhtään esteitä. Kääntyi takaisin  ja ihmetteli mitä oikein tarkoitan. Takaisin ja keinulle. 10 + 6s yliaikaa. Aika olisi kyllä riittänyt ilman tuota pitkää kieppiä.

Tokalla radalla Miksu otti kympin keinulta. Tuli yli keskikohdan ja hyppäsi sivulta alas. Viimeksi se taisi tehdä näin kaksi ja puoli vuotta sitten Kirkkonummella, eli ei mikään tyypillinen virhe Miksulta. Vedätin varmaan liikaa enkä ollut vieressä tukemassa, kuten yleensä aina. Loppusuoralla tokavika este oli rengas, josta Miksu meni ohi (!) mutta en jaksanut jäädä korjaamaan joten jatkettiin hylyllä maaliin.