Huomenna on Yralla ja Allilla kisat, joten Fanny ja Yra tulivat meille yöksi niin on huomenna lyhyempi matka. Iltapäivällä mietittiin että ei keksi mitään tekemistä (tai mä kyllästyin laulamaan singstaria, Fanny ilmeisesti laulaisi sitä vaikka koko päivän...), joten lähdettiin ottamaan vähän viime hetken treeniä.

Oltiin oikein laiskoja, ja laitettiin vaan rimat paikoilleen. Siitä huolimatta saatiin aika mukava rata, koostuen hypyistä, putkesta, A:sta ja puomista, kaikenkaikkiaan 14 estettä. Ei mikään helppo rata.
Sekä Allin että Yran kanssa saatiin tahkota pitkään, ennenkuin suoriuduttiin radasta virheittä.

Allin kanssa suurin ongelma oli hieman yllättäen puomin ylösmeno, jouduin lähettämään Allin puomille kaukaa, ja huomasin että Alli mieluiten askeltaisi ylösmenokontaktin yli. Huomautin tästä, palkkasin pelkästä ylösmenokontaktista monta kertaa, ja Alli selvästi ymmärsi homman nimen koska alkoi tekemään ylösmenon ihan eri tavalla. Alasmenokontaktit otti hyvin. Toinen ongelma, tällä kertaa sellainen jonka olin olettanutkin olevan ongelma, oli kun puomin kontaktilta ei mentykään heti edessä tarjolla olevaan putkenpäähän vaan käteen kiinni ja lähetys toiseen päähän. Alli ei millään olisi halunnut uskoa että sen tosissaan täytyy kuunnella, kun mieluinen este on ihan nenän edessä. Putkesta oli tiukka käännös ja lyhyt esteväli seuraavalle hypylle, jonka olin olettanut voivan olla ongelma, mutta tästä Alli suoriutuikin hyvin. Ehkei niin yllättävää, Alli kun on ketterä pieni auspai. Viimeinen rima tuli kaksi kertaa alas.
Lopuksi Alli suoriutui parikin kertaa peräkkäin virheittä radasta (tehtiin välillä Allin kanssa väliin, ettei Yra joutuisi tekemään liikaa putkeen). Fannykin teki Allin kanssa rataa, harjoitellakseen alun vaikean hyppykuvion ohjausta. Ja selviytyi Fannynkin ohjauksella virheittä, tai toisinpäin, Fanny onnistui ohjaamaan Allia tosi hyvin. Puominkin kontaktit otti tosi nätisti Fannyn kanssa.

Yran kanssa Fanny sai harjoitella kokonaan uutta ohjaustapaa. Ei se kyllä ollut täysin puhdas sylikäännös, koska ohjaaja joutui samalla hieman liikkumaan, mutta sinnepäin. Toinen ongelmakohta oli sama kuin Allilla, eli puomin jälkeinen putki. Kauan saatiin säätää ennenkuin tuo sylikäännös/takaaleikkaus-sekoitus alkoi sujua, ja että se vielä olisi sujunut samalla radalla kuin puomin jälkeinen putki. Radan lopusta nuo selvisivät sitten oikein hyvin, vaikka lopussa oli hieman ahtaasti hyppyjä, mutta hyvin sai Fanny Yran pysymään mukanaan, valssi oli ajoissa ja loppu oli kaikin tavoin nätti.
Lopuksi Fanny sai radan sujumaan virheittä. No se syliheitto ei ihan onnistunut, tuli pieni kieppi, mutta se oli niin nopea ettei siitä kisoissa olisi tullut virhettä, ja loppurata täydellinen. Fannyn ohjaus oli tuolla vikalla radalla tosi nättiä, Fanny todella ohjasi, eikä vaan juossut ja huitonut (paraskin puhuja, itsehän en ikinä vaan juokse ja huido, onneksi on helpompi sanoa kuinka kuuluu tehdä kuin itse tehdä niin ;) ). Fanny ja Yra ovatkin mun koekani-valmennettavat, aina kun vaan ehdin valmentamaan =D