Tänään olin laiska. En jaksanut lähteä kunnon iltalenkille, ja molemmat koiruudet on vaihteeksi mulla.
Päätin että ulkoilutan nuo erikseen, käytän äkkiä tarpeilla ja sitten tokoillaan hetki.

Ensin Miksu. Liikkeestä istumista - hyvin. Ruutua - loistavasti. Metallinoutoa - hienosti. Tunnaria - "mitä %#¤ väliä sillä on minkä niistä kapuloista tuo?". Evvk, sanoo Miksu, kapula mikä kapula. Palautus ja kyllähän se sitten viitsi sen oman sieltä etsiä, työskentely ei kyllä ollut erityisen nättiä.
Treenin kokonaiskesto alle 10min.

Sitten Allison. Lämppäriksi vähän seuraamista ja liikkeestä pysähdyksiä. Nättiä, seuraamisessa meinasi lähteä edistämään, mutta kun kerran muistutin ja korjasin namilla oikeaan kohtaan, pysyi se hyvin siinä. Kun tuo riehui vapaana mun ympärillä pyysin välillä pysähtymään/maahan - kuten luoksetulossa. Ruutua kosketusalustalla - hienosti teki Allikin. Otettiin kosketusalusta taas käyttöön pitkän tauon jälkeen, ja nyt se toimiikin paljon paremmin kuin ennen, Allilla on riittävä motivaatio alustaan. Aloitin aikanaan ruudun opetuksen samaisella alustalla, mutta se ei silloin ollut riittävän motivoiva ja siirryttiin leluun ruudun takana. Nyt yritän tällä tavoin vahvistaa oikeaa paikkaa ruudussa. Lähes joka kokeessa Alperoinen on mennyt ruutuun, mutta en saa sitä pysähtymään siellä oikein ja niin liike menee kerta toisensa jälkeen nollille :/
Kaukkareita, palkkana lähetys takana olevaan ruutuun jossa oli namit odottamassa. En ole koskaan nähnyt Allin tekevän niin täydellisiä kaukkareita, olin vielä 25 askeleen päässä joten välimatkakin oli riittävä. Pysyi prikulleen paikoillaan ja totteli heti ripeästi käskyjä.
Kokonaisuudessaan loistavasti onnistunut 10 minuutin treeni :)