Fanny tuli meille yöksi ja lähdettiin tänään Yran ja Allin kanssa kisaamaan.

Fannyn ja Yran rata meni tosi hyvin, paras rata tähän mennessä. Kaikki valssit ja takaaleikkaus sujui. Rengas meni oikein ilman turhaa varmistamista. Kepeille Yra löysi oikein sisään ja pujotteli loppuun asti. Radalla ei kertaakaan tullut kohtaa etteivät olisi tienneet minne seuraavaksi mennä. Kaikin puolin sujuva rata.
Tulos oli 5, aika -0,91 ja sijoitus 7.
Rata oli niin onnistunut, ettei silloin todellakaan harmittanut, mutta jälkeenpäin voisi tietenkin harmitella sitä yhtä rimaa ja sitä, että ilman sen tippumista tulos olisi ollut nolla ja sijoitus 3.

Alli ei päässyt kolme estettä pitemmälle. Kaksi hyppyä ja mua eniten jännittäneen keinun se teki virheettömästi. Sen jälkeen se ryntäsi omille teilleen väärälle hypylle. Tiedän, että oma ohjaus ei ollut parasta mahdollista koska en luota Alliin keinulla ja menin siihen lähelle varmistamaan. Mutta silti näin että Alli tiesi siinä vaiheessa kun hyppäsi väärän esteen, että sitä ei kuulunut mennä. Sika ei vaan malttanut olla menemättä, kun ne esteet on niin sika-hauskoja... En lähtenyt palkkaamaan omille teilleen lähtemisestä antamalla ötökän jatkaa rataa, joten lähdettiin. Toivottavasti menisi perille, ainakin otuksella oli hyvin pettynyt ilme kun hauskuus loppui niin lyhyeen.
Lämmittelyesteillä käytiin harjoittelemassa sitä kuuluisaa hallintaa, kontakteja, tiukkoja käännöksiä, esteiden ohittamista ja sen sellaista. Siitä sitten palkkasin. Ja lopuksi pitkälle jäähdyttelylenkille.
Kyllä siinä tuli mietittyä, miten mukavat rukkaset tuollaisesta aussiesta voisi saada... Onneksi tuollainen ärsytys on ohimenevää, ja se kaikesta huolimatta on maailman ihanin ja rakkain pieni paimentyttö :)

Hohhoijaa, eipä ole varmaan koskaan mikään mitä nuo ovat kisoissa keksineet ottanut niin paljon päähän kuin tuo tänään. Eka kerta ikinä kun jätän radan kesken. Toivottavasti myös vika, ainakin vähään aikaan.
Saataisiinpa Allin kanssa tuo yhteistyö sujumaan, se rakastaa niin tätä lajia, vauhtia riittää, sen kanssa touhuaminen on tosi hauskaa ja rahkeita olisi vaikka mihin kun vaan kaikki loksahtaisi paikoilleen.