Tässä ei tosiaan ole ollut koko tänä aikana yksiäkään kunnon treenejä, paitsi jotakin Inkoossa, mutta se tahtoi mennä aika juoruiluksi kun oli liikaa tuttuja joita ei ollut vähään aikaan nähnyt *puna*

Miksun olin täksi viikoksi jättänyt vanhemmille, joten vain Alli oli minulla. Vaikka mitään varsinaisia treenejä ei ollut, yritin lenkkien ja muun menon lomassa tehdä Allinkin kanssa jotain. Eli kokonaan treenaamatta ei silti olla oltu.
Eilen aamupäivällä oltiin myös ihan tarkoituksella pitkällä lenkillä kunnon kentälle, missä ei olla ennen treenattu. Mua jännitti jostain syystä se treenaus, varmaan kun koe on niin pian. Alli reagoi mun jännittämiseen, se oli paineistunut, epävarma ja sähelsi ihan turhaan. Yritin itse rauhoittua, ja keskittyä tekemään kerrasta oikein. Kuten Fannyllekin aina Yraa kouluttaessa jankutan, turhaan sitä tekee kerta toisensa jälkeen väärin, ja näin opettaa koiralle väärän suorituksen... Lopuksi ei ollut yhtään hullummat treenit, ja toivottavasti Alli huomasi ettei mun jännittämisestä tarvitse ottaa niin vakavasti.

Illalla lähdin kotiin Inkooseen, ja Alli pääsi uudestaan tokoilemaan. Kuten sanottu, tuttuja oli liikaakin paikalla, ja varsinkin sen jälkeen kun Maarit tuli aussiensa kanssa ei meidän treenistä tahtonut tulla mitään. Ensinnäkin Alli sekoaa totaalisesti aina kun Maarit tulee paikalle, kukaan muu ihminen ei saa Allia sekoamaan niin täysin.
Paikallamakuuta otettiin ryhmässä, seuraamista siinä sivussa, ruutua (joka meni tosi hyvin!) ja luoksetuloa pysähdyksineen. Sekä kaukkareita.

Fanny ja Yra treenasivat itsekseen sivussa. Näyttivät tosi hienoa seuraamista, ja Fanny sanoi että Yra oli tehnyt yhden aivan täydellisen luoksetulon pysähdyksen kanssa. Hyvä :) Muuten Yra on kyllä aika raakile noiden avoimen luokan liikkeiden kanssa, katsotaan miten menee ja toivotaan jotain pisteitä. Kuitenkin esim. hyppyä ei olla oikeastaan harjoiteltu ollenkaan, noudossa Yra ei meinaa tuoda kapulaa sivulle (ja säheltää muutenkin niin paljon kuin pieni yli-innokas westie vain voi...), kaukkarit tekee välillä täydellisesti, välillä ei toimi ollenkaan... Kokonaisuudessa osaa liikkeet "sinne päin", mutta nollia voi hyvin tulla ja vaikkei tulisikaan en usko että riittää ykköseen. Mutta nyt tavoitteena onkin vain saada noille kokemusta AVOsta, ja toivottavasti molemmilla on hauskaa :)

Miksun kanssa kävin treenien jälkeen erikseen iltalenkillä, kun raukka oli tosi loukkaantunut kun ei päässyt treeneihin. Käytiin sitten museokentälläkin, Miksu-rouvalla oli taas oikein hepulivaihde päällä. Ihan pönttö, mutta ihana sellainen :)
Miksu oli niin iloinen ja keskittynyt, että päätin että nyt on hyvä aika ottaa seuraamista. Ja sellaista pitkää, tylsää seuraamista. Miksu näyttikin oikein parastaan, kontakti pysyi kokoajan yllä, seurasi tosi tiiviisti, kaikissa käännöksissäkin, ja jaksoi vaikka sai seurata kauan ennenkuin palkkaa tuli. Sitten riehuttiin päälle.

Tänään Miksu oli mun mukana, kun kävin autolla hoitamassa kaikenlaista pakollista asiaa sinä aikana kun vanhemmat oli töissä. Siinä sivussa käytiin ruoholahdessakin, ei tehty mitään muuta kun otettiin kontaktit, palkaten pysähdyksistä. Miksu teki tosi nätisti kontakteja erikseen, epäilen kuitenkin ettei noin vähällä treenillä saa mitään vaikutusta siihen miten kontaktit radalla suoritetaan, mutta tehtiinpä jotain. Lisäksi otettiin jumppahyppyharjoitusta, ja hyvin tuo hyppäsi.
Huomasin muuten että tiistaina olisi ollut kevään ekat ulkoagitreenit, mutta olin elänyt uskossa että ne alkaa vasta 19.4 eteenpäin :( No höh, toisaalta olin kyllä tiistain töiden jälkeen niin väsynyt, että olisi kyllä ollut työn ja tuskan takana raahautua kotoa yhtään mihinkään.

Huomenna siis agikisat, Alli ja Yra juoksee yhdet startit, Micie kaksi.
Sunnuntaina Yra debytoi TOKOn avoimessa luokassa, Alli jatkaa sähellystään EVL:ssä, jossa toivottavasti joskus saataisiin jotain tulostakin.