Tarkoituksena ennenkaikkea katsoa muistaako Alli mikä tunnari on.
Aloitin laittamalla ihan kokeenomaisesti kapulat, ja lähetin Allin. Lähti hyvin, alkoi haistelemaan mutta väisti epävarmana kapuloita ja toi ojasta mulle risun jolla olin siirtänyt kapuloita. Kehuin toki ;)
Avustuksella Alli uskaltautui haistelemaan kapuloita, ja vaikka siitä näki heti että se tunnisti omansa, ei neiti uskaltanut heti tuoda sitä. Kehuin kun toisen kerran nosti oman ja katsoi epävarmana mun suuntaan, ja Alli lähti riemuissaan pomppien tuomaan. Laitoin puhtaat kapulat rinkiin, ja sama uudestaan. Ensimmäisestä onnistumisesta Allin luottamus osaamiseensa oli palannut siinä määrin että neiti heti jo suoritti liikkeen mallikkaasti. Heti kapuloille, aloitti haistelun, toka haisteltava kapula oli oma, ja lähti heti iloisena tuomaan. Ja oli taas haljeta riemusta kun kehuin.
Alli siis reagoi treeninpuutteeseen hyvin Allimaisella tavalla, tulevalla epävarmaksi. Allille tyypillisesti onnistumiset myös kasvattavat hyvin nopeasti itseluottamusta, pitää nyt muistaa vielä muutamana päivänä harjoitella.

Lisäksi otettiin seuraamista kun ohi käveli ihmisiä. Hyvä, keskittyminen olisi voinut olla parempi. Paikalla istumista kun siivosin kapulat takaisin talteen. Ei huomautettavaa. Luoksetulon pysähdyksiä lähietäisyydeltä. Hyvä ja nopeat. Seisomisessa "kunnon" luoksetulossa jäi hiippailemaan. Epävarmuutta. Käsimerkillä pysähtyi kuin seinään!? Allille on avoimesta asti käytetty suullista käskyä? Liikkeestä pysähdyksiäkin otettiin, palkkasin jokaisesta pysähdyksestä. Jäi joka kerta oikeaan asentoon ja kävi nopeasti istumaan/maahan.

Lisää näitä niin hyvää tulee. En vaan ollenkaan muista minne olen piilottanut ruutumerkkini? :( Nyt niitä tarvittaisiin.