Heitin aikaisin aamulla serkut kotiin, kun en eilen Turun reissun jälkeen jaksanut enää ajaa edestakas Helsinkiin. Ja nehän asuvat ihan agikentän vieressä, joten Alli oli mukana ja kävin treenaamassa.

Oli kuuma, ja Alli oli vaikutti viikonlopun jäljiltä väsyneeltä. Vauhti ei ollut paras mahdollinen, ja alkuun rimat lentelivät. Huomautin siitä, ja pikkuhiljaa Alli muisti keskittyä siihen ettei niitä saanut tiputtaa. Kontaktit otti hyvin, paitsi puomin ylösmeno on välillä niin ja näin. Yksittäisenä se ottaa sen nätisti, mutta radalla meinaa hypätä yli. Palkkasin myös tiukista käännöksistä, kun tuo oli vähän muissa maailmoissa ja tahtoi välillä vaan mennä suoraan, eikä huomannut katsoa minne liikun ja ohjaan... Huokaus. Kepit oli myös hyvät.
Ylipäätänsä kaikki sujui paremmin sen jälkeen kun kävin uittamassa Allia hetken.

Ihan kivat treenit, vaikka kaikki ei mennytkään ihan putkeen oli molemmilla mukavaa. Alastulokonteja on kyllä PAKKO nopeuttaa, tällä hetkellä Alli hidastaa, eikä kaikesta treenistä huolimatta oli ymmärtänyt, että tarkoitus on mahdollisimman nopeasti laittaa ne etutassut maahan. Kun vaan ehtisi treenata tarpeeksi :(