Puolen vuoden tauko EI tee hyvää.
Koskaan ole jännittänyt niin paljon, menin ihan kipsiin kun piti mennä kehään. Alli oli sitten ihan ihmeissään. Seuraaminen meni aivan surkeasti verrattuna siihen mitä yleensä. Idarissa istuminen jäi seisomiseksi. Ruudussa tassut jäi ruudun ulkopuolelle (0). Ohjatussa lähti suoraan kapuloille (0). Kaukkareissa tarvittiin paljon käskyjä, kun otus oli niin ihmeissään.
No liikkeiden välissä se sitten hepuloi normaaliin tapaansa, että Allille se tuskin kuitenkaan oli niin kammottava kokemus kuin minulle. Luoksetulo, tunnari ja hyppynouto meni kuitenkin ihan kivasti. Ja paikallaoloista kympit. Että ihan TÄYSIN epäonnistunut koe se ei ollut. Treeninpuutteen takia odotukset eivät kuitenkaan olleet korkealla, mutta inhottava tunne ei jäänytkään siitä ettäkö Alli olisi NIIN huonosti osannut liikkeet, vaan siitä että itse kipsasin.
Alli on ihana, aina. Ja paremmalle tuulelle tuli taas, kun joku tuli kehumaan kuinka kivasti toimiva aussie mulla on. Onhan mulla, se kaikkein paras.

Hälyttävää on vaan että jokaisessa EVL:n kokeessa ollaan saatu edelliskertaa huonommat pisteet. Tällä kertaa ei taaskaan edes tulosta, muistaakseni 179p.
Parempi "onni" ensi kerralla. Jos vaikka treenattaisiin, ettei tarvitsisi luottaa liiaksi onneen.